Prosím prihláste sa (Prihlásiť) alebo zaregistrujte, ak sa chcete zapojiť do diskusie
Prosím prihláste sa (Prihlásiť) alebo zaregistrujte, ak sa chcete zapojiť do diskusie
Prosim o radu..ibisteky dovezene z grecka su posiate pucikmi, ktore sa krasne zvacsuju, ale tesne pred rozkvitnutim zozltne stonka kvietku aj kalich a nakoniec kvet odpadne
Zdravím. Na listoch mojej orchidejky mám také biele bodky. Pripomínajú skôr vyrážky, keď ich skúšam odškriabnúť tak v nich je nejaka tekutina. Je to škodca alebo choroba?
Kupila som dnes Diplanediu chcem iba vedieť ci vydrží na priamom slnku? Máme totiz balkon smerovaní tak, ze celý deň nám páli slnko. Mam strach ci mi nespali listy.
Skúste skontrolovať korene, či nie sú napadnuté... Na otázky je vhodnejšie fórum
Teraz v tomto období začína vyhánať takú zatočenú byľ na konci so semiačkami.Treba olámať, aby boli strúčky väčšie. Necháme si na troch a keď sa byľ vystrie zbierame.
cesnak je zrelý,keď mu začne usychať vňať, t.j.asi začiatkom júla.potom ho treba vybrať, rozložiť a nechať usušiť na slnečnom mieste
Ozimný cesnak sa zberá na prelome júna/júla, keď mu listy uschýňajú. Dá sa zberať aj začiatkom júna, zelený. Ten však nie je určený na skladovanie.
Prosím, posadila som v novembri cesnak. Už má vňať vysokú asi 25 cm. Vyzerá živá a krásne zelená. Kedy asi bude tento cesnak vhodný na vytrhnutie a konzumáciu?
Skúste začať s touto knižkou https://www.rinok.sk/Minimum-prace-Maximum-urody-d145.htm
Dobry den. Chcel by som poradit, co so zahradou, ktora nebola na jesen poorana ani pohnojeba a chcem tento rok na nej pestovat. Ako mam postupovat?